Gamen in de Week van de Toegankelijkheid 2021

Gamen in de Week van de Toegankelijkheid 2021

Gamen in de Week van de Toegankelijkheid 2021
Deze week is de Week van de Toegankelijkheid. In deze week word er aandacht gevraagd voor toegankelijke winkels, horeca, theaters, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals etc. Ook is er aandacht voor digitale toegankelijkheid. Vooral dit is voor HiPerks belangrijk! Games zijn een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen, met of zonder beperking. Daarom dragen wij ons steentje bij aan de Week van de Toegankelijkheid en sluiten wij deze knallend af met onze Gameavond!

Activiteiten

Er zijn veel activiteiten deze week, maar de volgende drie gaan over gamen.

Dinsdag 5 oktober: ‘Gamen zonder drempels’
Locatie: H20 Esports campus Purmerend
Tijd: 14:00 - 20:00
Kosten: Gratis

Gamen in VR, een rondje in de F1 simulator of Rocket League tegen een onbekende? Het kan allemaal bij het evenement ‘Gamen zonder drempels’. Met plaats voor ruim 100 personen in elk van de drie tijdslots is er plaats genoeg. Klik op onderstaande link voor alle informatie en gratis tickets.
Informatie


Donderdag 7 oktober: Digital Wake Up Toegankelijk Gamen
Locatie: Online
Tijd: 8:00 - 9:00
Kosten: 50 euro

Voor alle deelnemers van de community Toegankelijke Recreatie is dit een Digital Wake Up sessie. Deze keer met het onderwerp Toegankelijk Gamen. Onze eigen Paul zal hierbij aanwezig zijn om wat te vertellen over HiPerks en hoe belangrijk de toegankelijkheid van games is.
Informatie

Vrijdag 8 oktober: HiPerks Gameavond
Locatie: Online (HiPerks Discord)
Tijd: 19:45 – 23:00
Kosten: Gratis

Wij organiseren iedere maand een Game-night voor alle leden op ons Discord kanaal. Wij spelen verschillende spellen zoals Among Us, Rocket League, Ark, Gartic Phone of Worms Rumble. Het is altijd een gezellige avond waarin iedereen mee kan doen.
Klik op onderstaande link voor alle informatie en link naar onze Discord.
Informatie

Marc <Marcousimous>

Marc <Marcousimous>

Nieuws

04 okt 2021

Geschreven Door

Marc <Marcousimous>

Marc <Marcousimous>