Game Details

Genres:

Action Adventure, RPG

Uitgebracht:

Sep 09 2020

Ontwikkelaar:

Larian Studios

Uitgever:

Larian Studios

Platforms:

OSX

PC

PlayStation 4

Switch

Xbox One

Over Divinity: Original Sin 2

Ben je klaar voor een echte uitdaging, heb je een voorliefde voor turn-based RPG’s en heb je vele tientallen uren over? Dan heeft het Belgische Larian Studios de perfecte game voor je in Divinity: Original Sin 2 (D:OS2). Voor de gamers die deel 1 niet gespeeld hebben: in D:OS2 stel je jouw eigen team samen uit een, voor RPG-begrippen, relatief standaard arsenaal aan rollen met elk een eigen verhaal. Als je een mooie mix aan karakters gevonden hebt ga je op pad en vanaf daar heb je alles zelf in de hand, wat zowel heel goed als heel slecht uit kan pakken. Alle keuzes die je maakt hebben namelijk impact, gedeeltelijk op het verhaal maar vooral op hoe je situaties op kunt lossen.

D:OS2 laat je jouw eigen skills kiezen en deze kunnen allemaal helpen bepaalde situaties voorbij te komen, maar ook juist er voor zorgen dat je bepaalde dingen in de game moet overslaan wat er voor zorgt dat je de game zeker nog eens wilt spelen. Dit werkt ook zo voor gevechten: ligt er bijvoorbeeld water op de grond dan kun je er een thunder spell op spelen waardoor iedereen die in het water staat schade krijgt, zowel vriend als vijand. Alle acties moeten dus goed overwogen worden vooraf wat de gevechten extra spannend maakt.

Analyse

Pluspunten

  • Veel details

  • Uitdagend

  • Humor

  • Heel veel mogelijkheden

  • Uitgebreide game

Minpunten

  • Soms buggy

  • Zichtlijnen onduidelijk

  • Overweldigend

Spoilers & Cheats

Uitleg Beperkingen

Het spel is op PC te spelen met een muis. Zolang je met je beperking een muis kan gebruiken, dan kun je dit spel spelen. Voor consoles kun je ook met de controller goed overweg, want ondanks dat de meeste knoppen een actie hebben is het spel turn-based. Je hebt dus alle tijd om je acties te plannen.

Game Details

Genres:

Action Adventure, RPG

Uitgebracht:

Sep 09 2020

Ontwikkelaar:

Larian Studios

Uitgever:

Larian Studios

Platforms:

OSX

PC

PlayStation 4

Switch

Xbox One

Aanbevolen leeftijd

Geschreven Door

Marco